Higher Education – Student SpaceUniversity of Surrey

The University of Surrey used 6,000sqft of former office space to create MySurrey Hive, a new collaborative space for students and staff to meet and work.

The University of Surrey had a desire to create a new space in which students could meet, socialise and work collaboratively, but also which offers a “one stop shop” for providing students with advice about every aspect of their life at university from accommodation to careers.

Ridge changed the approach to the project and, having conducted an extensive design review process with various stakeholders, managed a very quick competitive single-stage design and build competition with a select list of contractors.

  • £900,000

    Project value

  • 6,000sqft

    Floor area

  • 4 months

    Delivery programme