Claire House Children's Hospice

Alterations and refurbishment works to Claire House Hospice in Bebington, Wirral, were to be carried out while the building remained in use. The scheme included adding a new entrance, additional offices, extending bedrooms and refurbishing bedrooms, kitchens and dining rooms. The fit-out had to meet clinical standards while also creating a welcoming and child-friendly atmosphere.

The scheme was split into three sections, allowing works to be phased so the hospice could remain operational. Occupants were involved throughout the project wherever possible – for example, the teenagers took part in painting. Despite a very tight budget, the new entrance featuring coloured glazed curtain walling has become the building’s beautiful salient feature.

SHARE

Share page via TwitterShare page via FacebookShare page via LinkedInShare page via email